Proprietarii cu pagubele, Lulache cu milioanele de euro

În timp ce statul plăteşte milioane de euro despăgubiri impuse de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru încălcări ale drepturilor în domeniul proprietăţii, iar foştii proprietari aşteaptă reparaţiile cuvenite, şefii Fondului Proprietatea se laudă cu performanţele lor manageriale, încasând salarii şi prime care l-ar face invidios şi pe Malaxa.

10 afișări
Imaginea articolului Proprietarii cu pagubele, Lulache cu milioanele de euro

Proprietarii cu pagubele, Lulache cu milioanele de euro

Daniela Lulache este un astfel de exemplu. A fost numită director general al Fondului Proprietatea la 30 ianuarie 2008, dar plecarea din această funcţie, în decembrie 2009, a făcut-o celebră. Demiterea i-a adus Danielei Lulache 455.000 de euro. Această sumă imensă a însemnat indemnizaţia pe 12 luni în avans şi bonusurile de performanţă pe 2008 şi pe 2009, compensaţii pentru faptul ca Lulache a pierdut postul, înainte de finalul mandatului.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici