Se tem de un atentat la preşedinte!

Eliminarea bruscă din sistem a aproape 15 000 de cadre reprezintă un adevărat motiv de îngrijorare. Nu doar pentru familiile disperate ale celor care vor rămâne pe drumuri fără nici o sursă de venit şi împovăraţi de ratele la bănci, dar şi pentru serviciile secrete care monitorizează îndeaproape toate elementele cu potenţial de risc maxim.

4 afișări
Imaginea articolului Se tem de un atentat la preşedinte!

Se tem de un atentat la preşedinte!

Iar cum printre cei care vor fi zburaţi se numără şi în jur de 5 000 de poliţişti, situaţia explozivă este privită cu toată seriozitatea. Inclusiv de către şefii SPP, care, după cum susţin sursele noastre, iau în calcul în scenariile de lucru pe termen scurt chiar un eventual atentat la adresa şefului statului.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici