A dispărut sibianul care trebuia să stea în izolare, dar fusese prins de două ori la plimbare

  • Sibianul care trebuia să stea în izolare, dar a fost prins de două ori la plimbare, a dispărut din nou.
  • Poliţiştii din Cisnădie au verificat joi dacă localnicul în vârstă de 32 de ani pe numele căruia există deja un dosar de cercetare penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor respectă izolarea.
836 afișări
Imaginea articolului A dispărut sibianul care trebuia să stea în izolare, dar fusese prins de două ori la plimbare

A dispărut sibianul care trebuia să stea în izolare, dar fusese prins de două ori la plimbare

La adresa declarată a fost găsită iubita acestuia, care a declarat poliţiştilor că bărbatul a mers la spital.

Bărbatul din Cisnădie nu a fost găsit însă la spital, astfel că pe numele său s-a deschis un nou dosar de cercetare penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul fusese prins anterior de două ori în afara casei, deşi trebuia să stea în izolare din cauza coronavirusului, şi a primit o amendă de 4.000 de lei.

Localitatea Cisnădie a intrat în carantină pentru 14 zile, începând din 2 aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici