Achiziţie de caciuli şi curele de piele pentru poliţiştii locali din Alexandria, Teleorman.

În Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) figurează achiziţia Primăriei Municipiului Alexandria, care a cumpărat pentru Poliţia Locală Alexandria articole vestimentare, printre care se numără căciulile de blană şi curelele de piele.

1308 afișări
Imaginea articolului Achiziţie de caciuli şi curele de piele pentru poliţiştii locali din Alexandria, Teleorman.

Căciuli de blană şi curele de piele, cumpărate pentru poliţiştii locali din Alexandria

O firmă cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei anual şi 6 angajaţi, cu sediul în Alexandria, a câştigat licitaţia.

Astfel, Primăria Alexandria va plăti 40.226,41 lei pentru articolele destinate poliţiştilor locali, care vor fi dotaţi cu haine de calitate: căciuli din blană naturală şi curele de piele. Pe listă mai sunt trecute şi cămăşi, şepci de stofă pentru vară, pantofi de iarnă, pantofi de vară, pulovere şi pantaloni.

Echipamentul le va fi util poliţiştilor locali în anul 2019.

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că sunt primele căciuli cumpărate pentru poliţiştii locali, în ultimii şapte ani, iar diferenţa dintre o căciulă de blană şi una sintetică nu era foarte mare.

”Au fost cumpărate în decembrie 44 de căciuli, noi avem 51 de poliţişti cu şefi cu tot. 44 de căciuli la 160 de lei, din blană naturală. Diferenţa era de la 110 lei, cât erau cele sintetice, care oricum am înţeles că sunt foarte proaste şi o singură centură a fost cumpărată pentru un băiat care e la Disciplina în Construcţii şi era mai robust. Dar căciuli nu mai fuseseră luate de şapte ani, deci trebuiau schimbate. Nu mă ocup eu de mărunţişuri de-astea. Deci 160 de lei căciula, 44 de căciuli şi o singură centură, curea, astea se fac doar din piele, nu se fac din imitaţie”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici