Alexandru Pascu va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitală

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, care a încetat din viaţă miercuri, la Paris, va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitală, anunţă Federaţia Română de Scrimă, care menţionează că familia tânărului face un "apel la decenţă şi discreţie din partea mass-media".

4061 afișări
Imaginea articolului Alexandru Pascu va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitală

Alexandru Pascu va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitală

Alexandru Pascu era singurul fiu al Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Alexandru Pascu va fi depus sâmbătă, la ora 11.00, la capela Cimitirului Izvorul Nou (Drumul Murgului, nr. 47, sector 3). Seara va avea loc o slujbă religioasă, iar noaptea se va ţine priveghi.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 15 noiembrie, de la ora 14.00, la Cimitirul Izvorul Nou.

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit la vârsta de 33 de ani, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în stare gravă, după ce a fost rănit în incendiul izbucnit în clubul Colectiv pe 30 noiembrie.

Miercuri, el a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franţa.

Alex Pascu a murit însă în aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut şi săptămâna trecută să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici