Argeş: Un microbuz cu zece pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, fără a exista răniţi grav

Un microbuz care circula în regim maxi-taxi şi în care se aflau zece pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, în noaptea de marţi spre miercuri, în apropierea oraşului argeşean Mioveni, în urma accidentului mai mulţi călători ajungând la spital, fără ca vreunul dintre ei să rămână internat.

1 afișare
Imaginea articolului Argeş: Un microbuz cu zece pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, fără a exista răniţi grav

Imagine din arhiva Mediafax FOTO

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza şoferului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, carosabil acoperit cu zăpadă, iar călătorii spun că acesta vorbea la telefonul mobil în momentul în care maşina a derapat în şanţ. Microbuzul s-a răsturnat pe partea stângă, dar oamenii au avut totuşi mare noroc. Au fost trei-patru răniţi cu zgârieturi şi răni mici, însă toţi s-au speriat foarte tare", a declarat Ilie Tudor de la Politia Comunitară Mioveni.

În urma accidentului, mai mulţi pasageri au ajuns la Spitalul Judeţean Argeş pentru investigaţii medicale, însă niciunul dintre ei nu a rămas internat.

Pasagerii microbuzului afirmă că şoferul a condus imprudent, punându-le viaţa în pericol, tot timpul cursei şi că i-au atras atenţia, însă acesta nu i-a luat în seamă. În aceste condiţii, oamenii sunt decişi să depună plângere penală împotriva şoferului microbuzului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici