Aviz de furtună pentru navele aflate în porturile maritime

Căpitănia Zonală Constanţa a transmis, vineri, avize de furtună pentru următoarele 48 ore, navelor aflate în porturile Constanţa, Midia şi Mangalia .

1 afișare
Imaginea articolului Aviz de furtună pentru navele aflate în porturile maritime

Aviz de furtună pentru navele aflate în porturile maritime

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, viteza vîntului va creşte în intensitate, urmând să atingă 75 de kilometri pe oră. Totodată, marea va avea gradul 6-7 în larg.

Din acest motiv, comandanţii navelor aflate în rada exterioară trebuie să stea cu motoarele pornite, evitînd astfel ca vasele să intre în derivă, iar vapoarele aflate la cheu trebuie să întărească legăturile cu ţărmul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici