Băsescu: Situaţia Şantierului Damen, diferită de cea a combinatului ArcelorMittal

Şeful statului, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, la finalul vizitei la Galaţi, că situaţia Şantierului naval Damen este diferită de cea a combinatului Arcelor Mittal.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Situaţia Şantierului Damen, diferită de cea a combinatului ArcelorMittal

Băsescu: Situaţia Şantierului Damen, diferită de cea a combinatului ArcelorMittal (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele s-a deplasat, miercuri, la Galaţi, unde a purtat iniţial o discuţie cu reprezentanţii administraţiei şi ai sindicatelor de la combinatul ArcelorMittal.

La finalul discuţiilor de la ArcelorMittal, Băsescu a spus că cel puţin deocamdată nu este în politica patronatului să disponibilizeze angajaţi, precizând că o reanalizare a situaţiei forţei de muncă se va face în martie 2009.

La ieşirea de la discuţiile cu conducerea combinatului siderurgic, Băsescu a fost aşteptat de mai mulţi muncitori şi sindicalişti, cărora le-a spus că este important să ajungă la un parteneriat cu reprezentanţii conducerii combinatului.

Preşedintele s-a deplasat apoi la şantierul naval Damen, unde a discutat timp de 20 de minute cu reprezentanţii conducerii. Băsescu a încheiat vizita la şantier la ora 14.50, iar la ieşire el a declarat că la şantierul naval situaţia este diferită faţă de cea de la Arcelor Mittal Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, preşedintele se află în drum spre Mangalia, unde se va întâlni cu reprezentanţii şantierului naval Daewo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici