Cazul Caracal | Monica Melencu: Raportul FBI neconcludent, oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăieşte

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, declară că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocaţii mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăieşte”.

1210 afișări

Monica Melencu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu a văzut raportul FBI pe oasele găsite la liziera pădurii, dar avocaţii i-au spus că fragmentele osoase erau mult prea distruse.

„Am vorbit cu ambii avocaţi. Dânşii mi-au confirmat că n-au putut să extragă nimic din acele oase că au fost prea distruse. Mâine (joi - n.r.) mergem la Bucureşti. (...) Doamna avocată m-a sunat şi mi-a zis:<Monica, să ştii că nu s-a putut extrage nimic din acele oase>”, a declarat femeia.

Monica Melencu susţine că deduce de aici că Luiza trăieşte: „Am spus-o de la început: aceste fete nu sunt moarte. Aceste fete sunt traficate, iar alea sunt oase care au fost plantate. Iar Luiza, eu am spus şi o susţin, acest martor care-l au la ora actuală, omul l-au luat nevinovat. Noi susţinem, o spun şi susţin că Luiza prin acea casă (a lui Dincă - n.r.) nici n-a trecut. Ca să dovedească că Luiza a trecut, l-au băgat pe sărmanul asta”.

„Preşedintele ştie, doamna Birchall... Acoperă pe cineva. Asta e. E cineva politic, la nivel înalt. Acoperă pe cineva la nivel înalt”, a afirmat mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
melencu,
raport fbi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici