Cinci persoane au murit după ce maşina în care erau s-a izbit de un copac - VIDEO

Cinci persoane au murit, luni dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac, accidentul având loc între localităţile ialomiţene Munteni Buzău şi Căzăneşti.

47 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au murit după ce maşina în care erau s-a izbit de un copac - VIDEO

Cinci persoane au murit după ce maşina în care erau s-a izbit de un copac (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc, luni, la ora 5.20, informează Centrul Infotrafic.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului, toate cele cinci persoane aflate în autoturism şi-au pierdut viaţa, potrivit sursei citate.

Circulaţia rutieră pe DN 2A este întreruptă în ambele sensuri între localităţile ialomiţene Munteni Buzău şi Căzăneşti, traficul auto fiind deviat provizoriu prin comuna Munteni Buzău, cu revenire pe DN 2A prin oraşul Căzăneşti.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici