Cinci tentative de suicid şi peste 100 de apeluri pentru probleme digestive, în Capitală, de Paşte

Cinci tentative de suicid şi peste 100 de apeluri pentru probleme digestive au fost înregistrate de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) în ultimele 24 de ore, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

245 afișări
Imaginea articolului Cinci tentative de suicid şi peste 100 de apeluri pentru probleme digestive, în Capitală, de Paşte

Cinci tentative de suicid şi peste 100 de apeluri pentru probleme digestive, în Capitală, de Paşte (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Echipajele SABI au mai fost chemate pentru 21 de cazuri de leşin în stradă, majoritatea produse în apropierea lăcaşurilor de cult, în noaptea de Înviere, a mai precizat dr. Grasu.

De asemenea, au fost înregistrate aproximativ 150 de solicitări pentru persoane cu probleme cardiovasculare şi şapte în urma unor accidente auto.

Potrivit centralizării pentru ultimele 24 de ore, SABI a primit 1.050 de solicitări, numărul fiind mai mic decât media acestui interval într-o săptămână obişnuită, care este de 1.300.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici