Ciorogârla: Un depozit de armament a fost spart

Un sigiliu al unei incinte din comuna ilfoveană Ciorogârla a fost descoperit rupt, miercuri, în respectiva locaţie fiind depozitate şi arme de infanterie, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al MApN, Costi Spânu.

167 afișări
Imaginea articolului Ciorogârla: Un depozit de armament a fost spart

Ciorogârla: Un depozit de armament a fost spart

Potrivit acestuia, s-au aplicat procedurile legale în vigoare, astfel încât a fost sesizată Procuratura militară.

Procedura prevede că armele trebuie numărate "bucată cu bucată", astfel că deocamdată nu se poate şti cu exactitate dacă sunt arme lipsă.

Poliţia Ilfov verifică maşinile în trafic

Poliţia din Ilfov a instituit 15 filtre, pe drumurile naţionale şi cele mai importante drumuri judeţene, care verifică maşinile în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Elena Bucur, a declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX, că au fost instituite 15 filte în districtele judeţului, pe drumurile naţionale şi cele mai importante drumuri judeţene, care verifică preventiv maşinile din trafic.

Potrivit Elenei Bucur, verificările poliţiştilor vor continua până joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici