Coloană de maşini de peste 10 kilometri pe DN 1, între Comarnic şi Buşteni

Circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate, sâmbătă, la prânz, pe DN 1, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, între localităţile Comarnic şi Buşteni formându-se o coloană de autovehicule de cel puţin 10 kilometri, în condiţiile în care mii de turişti se îndreaptă către munte.

1 afișare
Imaginea articolului Coloană de maşini de peste 10 kilometri pe DN 1, între Comarnic şi Buşteni

Coloană de maşini de peste 10 kilometri pe DN 1, între Comarnic şi Buşteni

Traficul rutier pe DN1, către staţiunile de pe Valea Prahovei, se desfăşoară cu dificultate, întrucât un mare număr de turişti continuă să se îndrepte către munte, pentru a-şi petrece revelionul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, circulaţia pe DN 1, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, se îngreunează începând de la Comarnic, unde drumul se îngustează şi se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers.

Sursa citată a precizat că, de la Comarnic şi până în staţiunea Buşteni, s-a format o coloană de autovehicule ce se întinde pe cel puţin 10 kilometri, însă, deşi nu sunt blocaje în trafic, şoferii sunt nevoiţi să circule cu viteză redusă, de aproximativ 30 – 40 de kilometri pe oră.

Sursa citată a precizat, pentru MEDIAFAX, că vârful de trafic a fost înregistrat, sâmbătă, între orele 9.00 şi 10.00, când, în doar 60 de minute, camerele de luat vederi ale dispeceratului de monitorizare au înregistrat peste 1 400 de autovehicule care se îndreptau către staţiunile de pe Valea Prahovei.

Poliţiştii au menţionat că pe sensul de mers Braşov – Bucureşti circulaţia se desfăşoară fluent, fără probleme, întrucât numărul autovehiculelor care coboară dinspre Valea Prahovei este mult mai mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici