Copil de trei ani, SALVAT dintr-o fântână. El a fost transportat la spital cu un elicopter

Copilul de 3 ani din Segarcea (Dolj) care a căzut, sâmbătă, într-o fântână din curtea părinţilor săi a fost scos la suprafaţă după aproximativ două ore, de un adolescent de 14 ani, pe care pompierii l-au legat cu o cordelină de picioare, micuţul urmând să fie transportat la spital cu un elicopter.

1291 afișări
Imaginea articolului Copil de trei ani, SALVAT dintr-o fântână. El a fost transportat la spital cu un elicopter

Copil de trei ani, salvat dintr-o fântână. El a fost transportat la spital cu un elicopter (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, Florin Cocoşilă, copilul este conştient şi a fost preluat de medici, urmând să fie transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova.

"Copilul a fost scos din fântână conştient. A fost preluat de un echipaj de medici şi dus la elicopter. Echipajele de la secţia de pompieri Segarcea au acţionat cu unelte specifice, târnăcoape, lopeţi, dar şi cu un tractor cu cupă. S-a săpat pe lângă tuburi şi au fost eliberate pe rând trei tuburi, de câte cinci metri fiecare, apoi a fost introdus un băiat de 14 ani, care l-a apucat de mâini pe copil", a spus Cocoşilă.

Un copil în vârstă de trei ani a căzut, sâmbătă, într-o fântână din curtea părinţilor săi, în timp ce se juca, incidentul având loc în jurul orei 11.30, în localitatea doljeană Segarcea.

Fântâna în care a căzut copilul are o adâncime de aproximativ 15 metri, iar diametrul este de 30 de centimetri.

La faţa locului au ajuns pompierii din Segarcea, dar şi o ambulanţă şi un elicopter SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici