Cosmin Guşă a câştigat procesul cu Poşta Română, în primă instanţă

Liderul PIN, Cosmin Guşă, a câştigat procesul în care a fost dat în judecată de Poşta Română, pentru afirmaţiile sale în legătură cu mai multe transferuri de terenuri ale Poştei, instanţa respingând acţiunea instituţiei ca nefondată.

23 afișări
Imaginea articolului Cosmin Guşă a câştigat procesul cu Poşta Română, în primă instanţă

Cosmin Guşă a câştigat procesul cu Poşta Română, în primă instanţă

Judecătoria sectorului 1 a decis, vineri, după ce a amânat luarea unei soluţii în acest caz din 17 octombrie, să respingă acţiunea Poştei Române ca nefondată.

Sentinţa poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

În timpul procesului, avocatul liderului PIN, Cosmin Guşă a cerut suspendarea a procesului pentru că cei care l-au dat în judecată pe Guşă sunt cercetaţi penal de DNA.

Avocatul a ceruse judecătorilor să suspende procesul pe motivul că directorul Poştei Române, Dan Mihai Toader, cel care l-a chemat în judecată pe Guşă pentru afirmaţiile sale, este cercetat de DNA în dosarul Poşta, în care are calitate de învinuit.

Judecătorul a aprobat cererea formulată de avocat şi a dispus să se emită o adresă către DNA prin care să se comunice datele cerute de avocat.

Cosmin Guşă a fost dat în judecată de Poşta Română, cerându-i-se daune simbolice de un leu, după ce a afirmat că DNA cercetează modul în care a fost adoptată HG 377/2007 referitoare la reglementarea juridică a unui teren al Poştei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici