Cum ar fi să începi anul fără să bei alcool? O asociaţie din Marea Britanie promovează o campanie de abstinenţă care se va desfăşura pe parcursul lunii Ianuarie

  • O asociaţie din Marea Britanie susţine o campanie de abstinenţă la alcool
  • Alcohol Change UK organizează încă din 2013 campania "Dry January"
  • România, în schimb, are cea mai mare creştere din UE la cheltuielile pentru alcool
633 afișări
Imaginea articolului Cum ar fi să începi anul fără să bei alcool? O asociaţie din Marea Britanie promovează o campanie de abstinenţă care se va desfăşura pe parcursul lunii Ianuarie

Sursa foto: Facebook / @DryJanuary

Ce-ai zice să începi 2021 cu o pauză .. de la alcool? Asta îi încurajează pe oameni o asociaţie din Marea Britanie.

Dry January este numele campaniei. Alcohol Change UK le prezintă oamenilor avantajele pe care le au dacă nu vor consuma deloc alcool pe tot parcursul lunii ianuarie. Nu doar scapă de o cheltuială, însă e important pentru sănătate. 

"Scoaterea alcoolului din dietă pentru patru săptămâni îţi va ajuta ficatul, deoarece acesta începe să elimine excesul de grăsime" îţi spune doctorul Niall Campbell.
 
O astfel de campanie ar fi utilă şi în România. Eurostat a anunţat că în ţara noastră a avut loc cea mai mare creştere la cheltuielile pentru alcool din toate ţările din UE. Media europeană este de 1.6% din cheltuielile de consum. România are cu un procent mai mult decât această medie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici