Cum s-a produs accidentul din Constanţa, în urma căruia 3 oameni au murit şi unul a fost rănit

Doi tineri de 22 şi 23 de ani, şoferii celor două maşini implicate în accidentul din Constanţa, au murit. Şi-a mai pierdut viaţa un tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism. Cele două maşini s-au izbit frontal pe un drum judeţean.

166 afișări
Imaginea articolului Cum s-a produs accidentul din Constanţa, în urma căruia 3 oameni au murit şi unul a fost rănit

Ziarul de Constanta

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi cu privire la producerea accidentului rutier din judeţul Constanţa, miercuri, pe DJ 391, între localităţile Topraisar şi Mereni.

Au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a ambilor şoferi, precum şi a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar şi rănirea gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, transmite IPJ Constanţa.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici