FOTO | Incendiu puternic de lizieră de pădure, într-o comună din judeţul Hunedoara

Un puternic incendiu de lizieră de pădure a izbucnit în comuna Blăjeni din judeţul Hunedoara, flăcările manifestându-se pe aproximativ cinci hectare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

766 afișări
Imaginea articolului FOTO | Incendiu puternic de lizieră de pădure, într-o comună din judeţul Hunedoara

FOTO | Incendiu puternic de lizieră de pădure, într-o comună din judeţul Hunedoara

Potrivit ISU Hunedoara, în operaţiunile de lichidare a incendiului, care se manifestă pe aproximativ cinci hectare, sunt implicaţi nouă pompieri din Brad, cinci pădurari, patru voluntari ai SVSU Blăjeni, dar şi un elicopter dotat cu echipamente de stingere al IGAv.

Incendiul se manifestă într-o zonă stâncoasă imposibil de abordat doar pe cale terestră.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici