FOTO & VIDEO: Imagini „de groază” dintr-un spital din ţară. Deputatul USR Emanuel Ungureanu, indignat de condiţiile precare

  • Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook un filmuleţ şi câteva poze care ar fi fost realizate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş.
  • Deputatul USR a prezentat imaginile „de groază”, comentând condiţiile de igienă precare
  • În subsolul respectiv ar fi amenajate vestiarele personalului medico-sanitar
3445 afișări
Imaginea articolului FOTO & VIDEO: Imagini „de groază” dintr-un spital din ţară. Deputatul USR Emanuel Ungureanu, indignat de condiţiile precare

Sursa FOTO: Facebook Emanuel Ungureanu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu reclamă faptul că subsolul de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Mureş, acolo unde persoanalul medical se schimbă în echipamentul de lucru, este insalubru, simţindu-se un puternic miros de mucegai, aici fiind întreţinute 30 de pisici.

„Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază. Când ajungi în acest loc insalubru, te izbeşte un miros puternic de mucegai şi te şochează cele peste 30 de pisici care sunt întreţinute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva şobolanilor care mişună în spaţiile unde se schimbă: asistente, rezidenţi, infirmiere, brancardieri. (...) Vă daţi seama? De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor. Incredibil! Între timp, managerul Puiac caută vinovaţii care mi-au permis să intru în subsol şi asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secţiei de Ortopedie Traumatologie”, a scris, duminică, pe Facebook, Ungureanu.

Deputatul a postat şi mai multe fotografii şi filmuleţe, pentru a-şi ilustra afirmaţiile.

FOTO. Redăm mai jos conţinutul integral al postării:

"LA ŞOBOLANI"

EXCREMENTE DE PISICĂ în subsolul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mureş, locul unde se schimbă personalul medical!

La câteva minute după ce am publicat imaginile filmate de mine în subsolul unde sunt vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul de Urgenţă din Mureş, am primit aceste imagini şi un comentariu din partea unui medic disperat de mizeria unde trebuie să coboare pentru a se schimba în haine de spital.

Vă rog să comentaţi dumneavoastră imaginile şi mesajul domnului doctor.

Şeful DSP Mureş e un papă lapte pe bani publici pus de partid care cunoaşte doar poziţia păpădie, iar spitalul este acreditat de un individ şiret şi profitor, pe nume Cepoi, Vasile Cepoi, şeful căpuşei ANMCS!

"Buna ziua.

Am vazut filmarea dumneavoastra despre Spitalul Mures.

Pentru moment inca lucrez aici, dar conditiile acestea ma dezgusta, si din prima zi am vrut sa plec, dar cu pandemia nu am putut.

Va trimit ceva poze cu Subsolul 2, unul din locuri in care se schimba cadrele medicale, “jos la sobolani” cum ii spunem noi.

Subsol 2 care a devenit circuit covid, adica pe langa dulapurile noastre :)) de ce nu?

In fine, poate va sunt de folos pozele.

V-as ruga sa pastrati anonimatul.
Multumesc!

PS: in una din poze se vede foarte clar un excrement de pisica, in fata liftului, tin sa mentionez sa subsol 1 si 2 e pliiin de pisici, aici mananca, se “caca” si isi fac veacul, deci sa o lasam moarta cu schimbatul in papuci de clinica si costum, pt siguranta ta si a pacientului, cand eu calc in caca si urina de pisica si apoi urc pe sectie.

Sper sa se schimbe ceva in tara asta uitata de Cel de Sus.

Multumesc si o zi rodnica va doresc."

 

VIDEO. Redăm mai jos conţinutul integral al postării:

„ATENŢIE!

IMAGINI şi SUNETE de GROAZĂ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Mureş!

Acestea sunt imaginile filmate de mine acum câteva zile în locul unde sunt amenajate vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş!

Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază.

Când ajungi în acest loc insalubru, te izbeşte un miros puternic de mucegai şi te şochează cele peste 30 de pisici care sunt întreţinute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva şobolanilor care mişună în spaţiile unde se schimbă: asistente, rezidenţi, infirmiere, brancardieri.

Priviţi imaginile cu naturaleţea mişcărilor cu care îşi schimbă hainele un medic care merge pe secţie în această cocină.

Vă daţi seama?

De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor.

Incredibil!

Între timp, managerul Puiac caută vinovaţii care mi-au permis să intru în subsol şi asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secţiei de Ortopedie Traumatologie.

Puteţi revedea grozăvia aici

https://www.facebook.com/1213299995450587/posts/3018773108236591/

Credeţi că de săptămâna trecută s-au luat masuri pentru remedierea situaţiei din acest spital?

Nici vorbă, Ministerul Sănătăţii şi politicienii din zonă caută soluţii să ascundă gunoiul, nu să-l îndepărteze.

Am o veste proastă pentru managerul Puiac, după ce prezint jegul din spital cu camera mea ascunsă, la vedere, încep să iau la puricat achiziţiile...

Atunci să văd la cine sunaţi să vă scape?

Credeţi că nu ştiu beneficiile pe care le-aţi avut din prietenia cu hoaţa de Pintea?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici