GRINDINA şi ploile au făcut ravagii în Prahova: Curţi inundate şi arbori căzuţi | VIDEO

Mai multe curţi au fost inundate, iar unele au fost acoperite complet de zăpadă, după ce o ploaie însoţită de grindină s-a abătut, marţi, asupra mai multor localităţi din judeţul Prahova. Pompierii au fost solicitaţi să îndepărteze mai mulţi arbori căzuţi pe şosea şi să scoată apa din curţi.

2736 afișări
Imaginea articolului GRINDINA şi ploile au făcut ravagii în Prahova: Curţi inundate şi arbori căzuţi | VIDEO

GRINDINA şi ploile au făcut ravagii în Prahova: Curţi inundate şi arbori căzuţi | VIDEO

Oamenii au postat pe reţelele de socializare imagini cu grindina căzută în Prahova. Furtuna a durat puţin, dar a avut o intensitate mare. Vântul a bătut cu putere, a plouat torenţial şi a căzut grindină de mari dimensiuni.

„Grindina face ravagii la Urlaţi”, a scris un bărbat pe reţeaua de socializare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că pompierii au fost solicitaţi să îndepărteze arbori căzuţi în Albeşti, Paleologu şi Tomşani.

În plus, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost chemaţi să scoată apa dintr-o curte în Blejoi, dar şi în Valea Călugărească.

Judeţul Prahova a fost marţi sub cod portocaliu de vreme rea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici