Guvernul a modificat regimul şi condiţiile de ocupare a imobilelor RA-APPS

Guvernul a adoptat ordonanţa care modifică regimul şi condiţiile de ocupare a imobilelor aflate în administrarea Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

339 afișări
Imaginea articolului Guvernul a modificat regimul şi condiţiile de ocupare a imobilelor RA-APPS

Guvernul a modificat regimul şi condiţiile de ocupare a imobilelor RA-APPS (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta a declarat că în vilele RA-APPS vor sta doar miniştrii şi secretarii de stat care sunt din provincie, iar acest lucru va fi permis numai pentru o perioadă maximum trei luni. În acest interval de cel mult trei luni, miniştrii şi secretarii de stat trebuie să-şi găsească o locuinţă.

Ponta a mai precizat că Guvernul va încerca să vândă toate celelalte active RA-APPS, actualii chiriaşi având posibilitatea să le cumpere.

"Fie şi le vor cumpăra, dacă le cumpără altcineva, vor fi evacuaţi, dar pot să le cumpere. Pe mine mă interesează să le vindem şi să avem încasări", a adăugat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici