Incendiu la o hală dezafectată din Bucureşti

Un incendiu a cuprins luni seară o hală dezafectată din Sectorul 1 al Capitalei.

644 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o hală dezafectată din Bucureşti

Incendiu la o hală dezafectată din Bucureşti

UPDATE Clotilde Armand: Cei afectaţi de incendiul din Sectorul 1 pot suna la Serviciul Urgenţe din DGASPC

UPDATE 

Datorită necesităţii unui volum considerabil de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă cinci autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Pentru informarea si avertizarea populatiei din zona a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert, potrivit ISU Bucureşti - Ilfov.

Ştirea iniţială

O hală dezafectată din Sectorul 1 al Capitalei a fost cuprinsă de flăcări luni seară.

”La sosirea primelor echipaje de intervenţie, ardea la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, informeză ISU Bucureşti - Ilfov.

Din cauza suprafeţei mari pe care se manifestă incendiul dispozitivul a fost suplimentat cu încă şapte autospeciale de stingere, a precizat sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici