Incident bizar: O femeie a ajuns în comă la spital, după ce a fost găsită blocată într-o farmacie

O femeie de 50 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă şi a fost transferată la Bucureşti, după ce a fost găsită căzută, blocată într-o farmacie din Alexandria. Uşile farmaciei au fost deblocate de pompierii de la ISU Teleorman.

2037 afișări
Imaginea articolului Incident bizar: O femeie a ajuns în comă la spital, după ce a fost găsită blocată într-o farmacie

Incident bizar: Femeie în comă, după ce a fost găsită blocată într-o farmacie/

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a fost solicitat, în noaptea de vineri spre sîmbătă, pentru deblocarea uşilor unei farmacii din Alexandria, după ce un apel la 112 semnala prezenţa unei femei în stare de inconştienţă în interiorul acesteia.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Teleorman, farmacia era încuiată pe interior, iar cheile se aflau în uşă.

Apelul la 112 anunţa autorităţile că există suspiciunea ca în interior să se afle o persoană blocată.

Plutonierul major Elvira Paţe din cadrul ISU Teleorman a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la faţa locului s-a prezentat de urgenţă un echipaj de la descarcerare şi o echipă SMURD, iar femeia a fost dusă la spital.

„Am fost anunţaţi prin 112 despre faptul ca într-o farmacie din municipiul Alexandria există posibilitatea ca o persoană să fie blocată în interior. La faţa locului s-au deplasat 1 echipaj SMURD şi 1 echipaj de la descarcerare, care au acţionat la deblocarea uşii farmaciei şi în interior au găsit o persoană în vârstă de 50 de ani, de sex feminin, căzută, inconştientă. Echipajul SMURD a transportat victima la Spitalul Judeţean Alexandri", a spus Elvira Paţe.

Identitatea femeii este încă neclară, iar reprezentanţii ISU nu ştiu cum a ajuns femeia în farmacie, nici dacă aceasta era angajată acolo.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că femeia era un client al farmaciei şi că familia a alertat autorităţile cu privire la faptul că aceasta nu s-ar mai fi întors acasă.

„Alerta a fost dată de familia femeii, care a plecat la farmacie să cumpere ceva şi nu s-a mai întors acasă şi atunci familia a alertat Poliţia, că nu ştiau la ce farmacie e", a spus Teodora Dragole pentru MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din Spitalul Judeţean Alexandria, femeia a ajuns în stare foarte gravă în atenţia medicilor, care au decis să o transfere la Bucureşti.

„La spital la noi a ajuns în comă, cu o tensiune mare şi a fost dusă la Spitalul Municipal Bucureşti. Dar detalii despre cum s-a întâmplat nu ştim. A fost transferată, având contuziile acelea, probabil de la căzătură, pentru neurochirurgie", au spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici