Incident grav în recreaţie | Un copil a fost dus la spital în stare gravă după ce un coleg l-a împins în balustrada de la scări

Inspectoratul Şcolar Argeş şi Poliţia Argeş au demarat, joi, anchete după ce un elev din clasa întâi de la o Şcoală din Costeşti a suferit o desprindere de rinichi în urma altercaţiei cu un coleg, incidentul având loc într-o recreaţie, pe holul unităţii de învăţământ.

3013 afișări
Imaginea articolului Incident grav în recreaţie | Un copil a fost dus la spital în stare gravă după ce un coleg l-a împins în balustrada de la scări

Un copil din Argeş, în stare gravă după altercaţie cu un coleg. Poliţia şi IŞJ au deschis anchete

Inspectorul şcolar general din Argeş, Dumitru Tudosoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la nivelul insituţiei a fost declanşată o anchetă după ce elevul din clasa întâi a Şcolii nr. 1 din Costeşti a ajuns la spital şi a avut nevoie de intervenţie chirugicală, după ce a fost îmbrâncit de un coleg din clasa a II-a.

„Este regretabil ce s-a întâmplat. O echipă de inspectori a demarat o anchetă. Suntem în pline cercetări”, a declarat Tudosoiu.

Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut, miercuri, într-o pauză.

„Erau în recreaţie, pe hol. Elevul de clasa întâi fost împins de un coleg din clasa a II-a. S-a lovit cu spatele de stâlpul de la balustrada de la scări. Nu a spus nimic nimănui. Nu a acuzat nicio durere, la ore. A mers acasă, când s-a trezit i-a spus mamei că îl doare spatele şi acuza dureri din ce în ce mai rău. A fost transportat la spital unde s-a constatat că avea o desprindere a unui rinichi”, a mai spus Dumitru Tudosoiu.

Acesta a mai declarat că elevul a fost supus unei intervenţii chirugicale iar acum este în afara oricărui pericol.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că poliţiştii fac cercetări, în acest caz, pentru loviri sau alte violenţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici