Jaf la o benzinărie din Satu Mare. Un bărbat a furat aproximativ 10.000 de lei

Un bărbat având faţa acoperită cu un fular a jefuit, marţi dimineaţă, o benzinărie din municipiul Satu Mare, unde a ameninţat o angajată cu un cuţit şi i-a cerut banii din încasări, iar anchetatorii spun că suspectul ar fi furat circa 10.000 de lei şi s-a aruncat în Someş pentru a i se pierde urma.

254 afișări
Imaginea articolului Jaf la o benzinărie din Satu Mare. Un bărbat a furat aproximativ 10.000 de lei

Jaf la o benzinărie din Satu Mare. Un bărbat a furat aproximativ 10.000 de lei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Satu Mare, un bărbat în vârstă de 30-35 de ani, cu faţa acoperită cu un fular, a intrat, marţi dimineaţă, în benzinăria Petrom de pe Drumul Careiului din muncipiul Satu Mare şi a ameninţat o angajată cu cuţitul, solicitându-i sumele rezultate din încasări, chiar înainte ca aceasta să pună banii în seif.

"Azi (marţi - n.r.) dimineaţă, în jurul orei 04.30, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 despre o tâlhărie la o benzinărie din municipiul Satu Mare. O persoană având faţa acoperită, în vârstă de 30-35 de ani, sub ameninţarea unui cuţit, a deposedat o angajată a benzinăriei de o sumă de bani, provenită din încasări. Suspectul a părăsit incinta magazinului, fiind reperat de o patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică aflată în apropiere. Oamenii legii au pornit în urmărirea suspectului, care, pentru a-şi asigura scăparea, a intrat în apele râului Someş. În continuare, în cauză se fac activităţi investigative pentru identificarea suspectului şi tragerea lui la răspundere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie", a precizat purtătorul de cuvânt al PoliţieI Judeţene Satu Mare, inspectorul Ana Lăpuşte-Mălăescu.

Anchetatorii afirmă că bărbatul a fugit din benzinărie cu aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit celor declarate anchetatorilor de angajaţii staţiei de carburanţi, bărbatul părea să cunoască bine locul, având în vedere că fapta s-a petrecut în decurs de numai câteva minute.

Pornind de la imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, anchetatorii încearcă să îl găsească pe autorul jafului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici