Liderul PSD, întrebat dacă PSD susţine moţiunea împotriva lui Toader: Vedem miercuri

Liviu Dragnea a declarat, întrebat dacă moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader are susţinerea la vot a grupului PSD, că „vedem miercuri”, însă partidul nu va susţine demersul Opoziţiei.

717 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD, întrebat dacă PSD susţine moţiunea împotriva lui Toader: Vedem miercuri

Liderul PSD, întrebat dacă PSD susţine moţiunea împotriva lui Toader: Vedem miercuri

Întrebat, luni la Parlament, dacă o să aibă emoţii ministrul Justiţiei mâine şi poimâine atunci când va avea loc dezbaterea moţiunii, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu ştiu. Chiar nu ştiu să vă răspund. Am auzit şi eu. Sincer chiar nu ştiu să vă răspund la această întrebare pentru că nu ştiu”.

De asemenea chestionat dacă moţiunea simplăva avea susţinerea PSD, Dragnea a replicat scurt: „Vedem miercuri. PSD, nu. Dar v-am răspuns destul de lămuritor la întrebare şi sincer”.

Moţiunea simplă „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile de pe Justiţie!”, iniţiată de grupurile parlamentare PNL şi USR, va fi dezbătută, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor şi va fi votată miercuri.

Din cauza mai multor demisii din PSD coaliţia PSD-ALDE ar putea pierde majoritatea la Camera Deputaţilor. Despre acest subiect Liviu Dragnea spunea, la începutul lunii februarie, că majoritatea parlamentară nu se pierde, ea se verifică la vot.

În context, tot la începutul lui februarie, Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat dacă are emoţii cu privire la majoritatea parlamentară, după demisiile din PSD, iar şeful Senatului a răspuns: „Nu am emoţii. De ce? Că nu am emoţii. Avem noi la Senat o majoritate care compensează”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici