"Mai bine mor decât să mă vaccinez". O cântăreaţă celebră a iscat mari controverse în timpul pandemiei de coronavirus

  • M.I.A, Mathangi Arulpragasam pe numele său, spune că mai bine moare decât să se vaccineze
  • Aceasta a declarat că fiul sau de 11 ani s-a simţit rău trei săptămâni după un vaccin făcut la începerea şcolii
  • Aceasta a devenit celebra cu hitul Paper Planes
2024 afișări
Imaginea articolului "Mai bine mor decât să mă vaccinez". O cântăreaţă celebră a iscat mari controverse în timpul pandemiei de coronavirus

"Mai bine mor decât să mă vaccinez". O cântăreaţă celebră a iscat mari controverse în timpul pandemiei

Artista M.I.A a transmis că nu se va vaccina împotriva COVID-19, dacă un astfel de vaccin va fi identificat de specialişti. Ea a declarat că "mai bine moare decât să se vaccineze".
 
Cunoscută pentru hitul Paper Planes, cântăreaţa de 44 de ani afirmă că regretă faptul că a permis ca fiul său sa fie vaccina la începerea şcolii. "S-a simţit rău trei săptămâni după vaccin", a spus ea.
 
M.I.A a transmis că "cea mai bună soluţie este prevenţia" şi le-a transmis urmăritorilor ei să rămână în izolare şi să respecte restricţiile.
 
Afirmaţiile sale nu au fost primite cu încântare de toţi fanii, aceştia criticând-o pentru atitudinea anti-vaccinistă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici