Managerul Spitalului „Marius Nasta”: Unitatea mobilă funcţionează deocamdată fără pacienţi

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, dr. Beatrice Mahler, spune că, după incidentul produs la unitatea de terapie intensivă mobilă, aceasta funcţionează, deocamdată, fără pacienţi.

414 afișări
Imaginea articolului Managerul Spitalului „Marius Nasta”: Unitatea mobilă funcţionează deocamdată fără pacienţi

Beatrice Mahler a declarat, luni seara, la Digi 24, că unitatea mobilă la care a avut loc incidentul de duminică noaptea funcţionează, deocamdată, fără pacienţi, pentru a se supraveghea ce se întâmplă.

„În acest moment unitatea mobilă funcţionează fără pacienţi. O maşină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente şi o să vedem mâine (marţi – n.r.), din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere”, a spus managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Incidentul a avut loc duminică seara la Institutul Marius Nasta din Bucureşti, conducerea instituţiei vorbind despre o flacără şi fum care au apărut la ventilatorul de pe unitatea mobilă ATI din curte. În interior se aflau şapte pacienţi cu forme severe Covid-19, ventilaţi non-invaziv. Pacienţii nu au fost în pericol şi ulterior au fost mutaţi în secţii ale spitalului, a precizat conducerea Institutului Marius Nasta.

Unitatea mobilă a fost adusă la Marius Nasta în luna octombrie, iar săptămâna trecută a fost închisă pentru verificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici