Maşină de poliţie aflată în misiune, răsturnată într-un şant. O poliţistă a fost rănită / Sindicatul Europol, către Vela: Să cumpere sicrie dacă maşini nu poate

O maşină de poliţie care mergea la un caz s-a răsturnat într-un şanţ, între localităţile Satu Mare şi Micula. Poliţista aflată la volan a fost rănită.

1492 afișări
Imaginea articolului Maşină de poliţie aflată în misiune, răsturnată într-un şant. O poliţistă a fost rănită / Sindicatul Europol, către Vela: Să cumpere sicrie dacă maşini nu poate

Poliţista de la Secţia Rurală Satu Mare, care se afla la volan, mergea, împreună cu un coleg, la un caz sesizat prin 112 joi seara. Între localităţile Satu Mare şi Micula, femeia a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ.

Agentul de la poliţie aflat la volan a fost rănit uşor. Poliţia Satu Mare precizează că niciunul dintre cei doi poliţişti nu a băut.

Europol către Vela: Să cumpere sicrie dacă maşini nu poate

Sindicatul Europol îi transmite ministrului de Interne, după ce o maşină cu doi poliţişti s-a răsturnat într-un şanţ, în Satu Mare, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre” dacă maşini noi nu poate.

Sindicaliştii scriu că doi poliţişti de la o secţie rurală a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune, s-au răsturnat cu „autospeciala" într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula.

„Autospeciala sau sicriul pe roţi, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, scrie Sindicatul Europol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici