O bază militară în care s-au efectuat exerciţiilor NATO este în vizorul ruşilor

  • Centrul strategic al Ipsc se află la 25 de kilometri de Polonia.
  • 3.687 de ţinte militare ucrainene au fost distruse de la începutul ofensivei militare.
  • În Yavoriv lucrează instructori militari străini.
55502 afișări
Imaginea articolului O bază militară în care s-au efectuat exerciţiilor NATO este în vizorul ruşilor

O bază militară în care s-au efectuat exerciţiilor NATO este în vizorul ruşilor

Instructori militari străini lucrează în baza militară ucraineană Yavoriv, atacată de rachete ruseşti în această dimineaţă, relatează Ministerul Apărării ucrainean.

Centrul Internaţional pentru Pace şi Securitate (Ipsc, în acronimul în engleză) este baza militară unde în septembrie au avut loc exerciţiile militare ucrainene în coordonare cu NATO, Rapid Trident - 2021.

Manevre care au durat până la 1 octombrie. Acum, Marea Britanie susţine că: „avansul ruşilor a fost frânat de rezistenţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici