O româncă a fost găsită crucificată la periferia Florenţei. Femeia, probabil victima unui criminal în serie. Există similarităţi cu alte 6 cazuri. Profilul criminalului, stabilit

Cadavrul unei românce în vârstă de 26 de ani a fost găsit crucificat, luni, la periferia Florenţei, cu urme de tortură, relatează presa italiană în ediţia electronică. Autorităţile italiene suspectează că românca ucisă la Florenţa este victima unui criminal în serie, în contextul în care au fost găsite similitudini cu alte şase cazuri de agresiuni sexuale sau crime.

780 afișări
Imaginea articolului O româncă a fost găsită crucificată la periferia Florenţei. Femeia, probabil victima unui criminal în serie. Există similarităţi cu alte 6 cazuri. Profilul criminalului, stabilit

O româncă a fost găsită crucificată la periferia Florenţei. Femeia, probabil victima unui criminal în serie. Există similarităţi cu alte 6 cazuri. Profilul criminalului, stabilit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agenţiei ASCA, femeia, o româncă în vârstă de 26 de ani, a fost găsită de un biciclist luni dimineaţa, care a anunţat poliţia.

Agenţia Ansa, potrivit căreia femeia este prostituată, citează poliţia care afirmă că aceasta a fost probabil ucisă de un client ce a imobilizat-o cu o bară de fier, pentru a o putea tortura.

Poliţia susţine, de asemenea, că poziţia cadavrului a fost probabil accidentală, "fără semnificaţie simbolică".

Hainele femeii au fost găsite la un kilometru distanţă.

Autorităţile italiene au stabilit că victima este românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani.

Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. În urmă cu un an, în martie 2013, o altă femeie a fost găsită în mod similar. Era o prostituată italiană în vârstă de 46 de ani, găsită în viaţă, tot în Florenţa, după ce fusese agresată sexual şi torturată.

Conform unor surse citate de site-ul de ştiri ArticoloTre.com, banda adezivă cu care a fost legată românca este de acelaşi tip cu cea utilizată în alte şase cazuri de crime sau abuzuri sexuale comise în Florenţa şi în întreaga regiune Toscana.

Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa, unde locuia de cinci ani. Ea s-a născut la Hunedoara şi, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

Anchetatorii caută un bărbat de aproximativ 50-60 de ani, italian, cel mai probabil client al prostituatelor.

Profilul ucigaşului româncei din Florenţa: un italian bătrân, chel şi cu disfuncţii sexuale

Profilerii italieni au stabilit că ucigaşul în serie căruia i-a căzut victimă prostituata româncă Andreea Cristina Zamfir are înclinaţii sado-maso şi disfuncţii sexuale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Conform surselor citate, profilerii poliţiei italiene au stabilit că bărbatul care a torturat-o până la moarte pe Andreea Cristina Zamfir are înclinaţii de sado-masochiste şi disfuncţii sexuale. Anchetatorii susţin aceste concluzii au fost trase ca urmare a faptului că autorul şi-a crucificat victimele, după care, din cauza problemelor de erecţie, le-a bătut până unele dintre ele au murit.

După ce declaraţia unei fete care a scăpat cu viaţă, anul trecut, a fost coroborată cu raportul experţilor, s-a ajuns la concluzia că ucigaşul este un italian cu tenul deschis şi chelie, care are vârsta de aproximativ 50-60 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici