O româncă angajată a unei pensiuni din Italia a fost înjunghiată mortal

O tânără româncă angajată a unei pensiuni din staţiunea italiană Rimini a fost ucisă cu lovituri de cuţit, cadavrul fiind găsit într-o cameră a unităţii turistice, informează site-ul publicaţiei Unione Sarda.

313 afișări
Imaginea articolului O româncă angajată a unei pensiuni din Italia a fost înjunghiată mortal

O româncă angajată a unei pensiuni din Italia a fost înjunghiată mortal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Femeia în vârstă de 33 de ani era cameristă la Pensiunea "Scilla" din Rivabella, un cartier al staţiunii Rimini, pe litoralul Mării Adriatice, potrivit Unione Sarda.

Cadavrul tinerei românce zăcea, cu un cuţit în piept, într-o cameră a pensiunii, fiind descoperit de proprietarii unităţii hoteliere.

Carabinerii italieni au iniţiat o anchetă în acest caz, precizând că pe cadavru au fost găsite mai multe plăgi făcute prin înjunghiere.

Femeia, care anul trecut pierduse un copil înecat în România, urma să revină în ţară joi dimineaţă, la încheierea sezonului estival din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici