Patru albanezi au fost prinşi în flagrant. Au încercat să ofere mită unui poliţist de frontieră

  • Patru albanezi au încercat să-i dea mită 1000 de euro, bani băgaţi într-o agendă, unui poliţist de frontieră pentru a trece cu vederea faptul că nu au documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei şi pentru a li se permite intrarea în ţară.
285 afișări
Imaginea articolului Patru albanezi au fost prinşi în flagrant. Au încercat să ofere mită unui poliţist de frontieră

Patru albanezi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să ofere mită unui poliţist de frontieră

„În data de 22.09.2020, în jurul orei 11.00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, pe sensul de intrare în ţară, cu autoturismul marca Daimler Chrysler înmatriculat în Albania, patru cetăţeni albanezi.Cu ocazia verificării documentelor de călătorie şi a condiţiilor legale de intrare în ţară de către poliţistul de frontieră, unul dintre cetăţenii albanezi a introdus într-o agendă suma de 1.000 de euro şi a oferit-o acestuia. Întrebat despre existenţa sumei de bani, cetăţeanul albanez a declarat că aceasta este pentru a trece cu vederea faptul că cei patru nu au documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei şi pentru a li se permite intrarea în ţară”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Mai mult, albanezul, deşi i s-a spus că fapta sa constituie infracţiune, a insistat, spunând chiar că poate oferi în plus suma de 500 de euro cu titlu de mită, pentru ca poliţistul de frontieră să le permită continuarea călătoriei.

„Poliţistul de frontieră a refuzat categoric suma de bani şi împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante. Faţă de cei patru albanezi s-a luat măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă săvârşirea infracţiunii de dare de mită, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun”, mai transmite Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici