Percheziţii în Capitală, la membri ai clanului Ştoacă suspectaţi de trafic de heroină

Poliţiştii au ridicat, joi, 27 de membri ai clanului Ştoacă, suspectaţi de trafic de droguri, în urma percheziţiilor la locuinţele acestora din sectoarele 2 şi 5 ale Capitalei fiind găsite peste 280 de doze de heroină pregătite pentru vânzare şi 140 de comprimate de metadonă.

119 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, la membri ai clanului Ştoacă suspectaţi de trafic de heroină

Percheziţii în Capitală, la membri ai clanului Ştoacă suspectaţi de trafic de heroină (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Anchetatorii au făcut 22 de percheziţii la locuinţele membrilor clanului Ştoacă, fiind ridicate şi duse la audieri 27 de persoane, potrivit unor surse din Poliţie.

În urma percheziţiilor anchetatorii au ridicat 281 de doze de heroină pregătite pentru vânzare, 40 de grame de heroină pură şi 140 de comprimate de metadonă.

În locuinţele membrilor grupării de trafic de droguri au mai fost găsite două pistoale cu gaz şi 250 de pachete de ţigări fără timbru provenite din Ucraina.

De asemenea, au fost indisponibilizate un autoturism BMW X5 şi o Dacia Logan, 4.300 de lei şi 500 de euro, au precizat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici