Peste 40 de grade în Câmpia de Vest şi sudul Olteniei

Temperaturi de 41-42 de grade în Câmpia de Vest şi sudul Olteniei se vor înregistra vineri, iar după-amiaza este prognozat faptul că indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 în cea mai mare parte a ţării şi în Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de grade în Câmpia de Vest şi sudul Olteniei

Peste 40 de grade înCâmpia de Vest şi sudul Olteniei

Temperatura maximă în Bucureşti va fi vineri de 39- 40 de grade.

Potrivit prognozei meteorologice în intervalul 20 iulie, ora 10.00 - 21 iulie, ora 9.00, în ţară vremea va fi caniculară după-amiaza în cea mai mare parte a ţării, cu valori maxime de temperatură cuprinse de la 30-31 de grade pe litoral, până la 41-42 de grade izolat în Câmpia de Vest şi sudul Olteniei, informează Ministerul Mediului.

Temperaturile minime se vor încadra între 18 si 26 de grade, mai scăzute în depresiuni.

Atenţionarea de cod galben şi avertizarea cod portocaliu emise în 17 iulie îşi menţin valabilitatea, susţine Ministerul Mediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici