PMB vrea să dea aproape patru milioane de lei pentru un nou portal al administraţiei locale

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) vrea să dea aproape patru milioane de lei pentru serviciile privind realizarea unui nou portal al administraţiei locale şi înlocuirea celui existent, potrivit unui anunţ de participare la licitaţie.

89 afișări
Imaginea articolului PMB vrea să dea aproape patru milioane de lei pentru un nou portal al administraţiei locale

PMB vrea să dea aproape patru milioane de lei pentru un nou portal al administraţiei locale (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Valoarea estimată a contractului prin care ar urma să fie cumpărate serviciile de proiectare de site-uri, dezvoltare de software IT, de formare a personalului, precum şi pachetele software şi serverele este de 3.942.642 de lei (aproximativ 875.000 de euro) fără TVA, conform anunţului publicat pe www.e-licitatie.ro.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă şi va avea o durată de 14 luni, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Licitaţia va avea loc în SEAP, la 16 martie, ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici