Pompierii au fost solicitaţi în 91 de situaţii în noaptea de Revelion

Pompierii bucureşteni au fost solicitaţi în 91 de situaţii în noaptea de Revelion, în 70 de cazuri fiind chemaţi împreună cu echipajele SMURD.

19 afișări
Imaginea articolului Pompierii au fost solicitaţi în 91 de situaţii în noaptea de Revelion

Pompierii au fost solicitaţi în 91 de situaţii în noaptea de Revelion (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

În seara de 31 decembrie 2009, pompierii au fost solicitaţi la 14 incendii, unul producându-se chiar la miezul nopţii în balconul unei garsoniere unde au fost aruncate petarde.

Totodată, pompierii au fost solicitaţi la două accidente rutiere, unde a fost necesară descarcerarea fiarelor, precum şi în cinci situaţii de degajare de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici