Primarul artist din România, filmat în timp ce cântă la chitară şi cu vocea

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu,a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în care apare interpretând la chitară şi cu vocea o melodie pe versuri de Mihai Eminescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1265 afișări
Imaginea articolului Primarul artist din România, filmat în timp ce cântă la chitară şi cu vocea

Primarul artist din România, filmat în timp ce cântă la chitară şi cu vocea

Primarul Timişoarei a postat o nouă filmare pe pagina sa de Facebook. De data aceasta, Nicolae Robu apare cântând la chitară şi interpretând câteva versuri scrise de Mihai Eminescu, de ziua poetului.

Filmarea a fost realizată în sediul PNL Timiş, Nicolae Robu fiind şi preşedinte al filialei judeţene a partidului.

“15.01.2019-, la sediul PNL Timiş, împreună cu mai multe colege şi câţiva colegi, l-am omagiat pe Marele Eminescu. Contribuţia mea a constat în interpretarea a 10 melodii pe versuri de Mihai Eminescu, majoritatea compoziţii proprii şi câteva transpuneri. Evident, a fost minunat, cu Eminescu pe buze nici neavând cum să fie altfel! Ia auziţi: «Nu e păcat/ Ca să se lepede/ Clipa cea repede/ Ce ni s-a dat?»”, a scris Nicolae Robu, în dreptul filmării postate pe reţeaua de socializare.

În câteva ore de la postare, filmarea a strâns peste 5.000 de vizualizări.

În trecut, primarul Timişoarei a mai prezentat compoziţii muzicale, unele proprii, pe Facebook, una dintre acestea fiind dedicată “haterilor”săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici