Video Primire inedită pentru „boboci”: Vânătoare de comori organizată pentru ca studenţii din primul an ai unei universităţi să afle secretele campusului | FOTO, VIDEO

Studenţii din Galaţi au organizat, vineri, o vânătoare de comori în campusul Universităţii Dunărea de Jos, pentru a-i familiariza pe boboci cu viaţa din cămin. Timp de câteva ore au căutat indicii ascunse, au dezlegat ghicitori pentru a ajunge la marele premiu: bilete la teatru.

1095 afișări

La vânătoarea de comori din campus au participat 70 de tineri, studenţi şi elevi de liceu, care vor ajunge la universitatea gălăţeană peste câţiva ani.

„Am organizat o vânătoare de comori, „treasure hunt”, cum este cunoscută de tineri, pentru descoperirea universităţii, a campusului. Tinerii care au ajuns recent la universitatea gălăţeană sau cei care se pregătesc să vină fac mai uşor tranziţia către mediul universitar. Participă aproximativ 70 de tineri, atât studenţi ai universităţii, cât şi liceeni care vor ajunge aici peste un an, doi”, a explicat, pentru MEDIAFAX, organizatorul evenimentului Vânătoare de Comori în campusul studenţesc, Marius Petica.

Indiciile pentru descoperirea comorii au fost ascunse în campus, atât în în clădiri cât şi afară, iar participanţii au parcurs toate etapele până la descoperirea marii comori: bilete la teatru la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi.

„Avem 13 locuri unde am ascuns diverse lucruri, sunt împrăştiate prin campus, sunt ascunse în centre de informare, în bibliotecă, în locuri din curte. Acolo sunt indicii către comoara vânată de toate echipele. Participanţii primesc indicii, rezolvă ghicitori şi trebuie să facă fotografii creative ca să dovedească faptul că au fost la faţa locului. Marea comoară înseamnă bilete la teatru, dar avem şi premii pentru echipele de pe locurile doi şi trei, materiale personalizate cu numele şi sigla universităţii”, a precizat Marius Petica.

Participanţii la vânătoarea de comori s-au distrat şi au aflat o foarte multe secrete ale campusului studenţesc.

„Este o experienţă frumoasă, participăm la un joc frumos. Până acum am găsit indicii în laboratoare, pe o sculptură, în bibliotecă şi afară. Este distractiv şi totodată aflăm cum este în campus”, a explicat unul dintre participanţii la concurs.

Vânătoarea de comori din campusul studenţesc gălăţean va fi organizată şi anii următori, reprezentanţii organizaţiilor studenţeşti intenţionând să o transforme într-o tradiţie a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici