RADET Bucureşti a încheiat sezonul de încălzire 2011-2012

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat, vineri, că a întrerupt furnizarea de agent termic pentru încălzire către consumatorii din Capitală, după ce, timp de trei zile consecutiv, temperatura medie a aerului exterior a depăşit 10 grade, în intervalul 18.00-6.00.

155 afișări
Imaginea articolului RADET Bucureşti a încheiat sezonul de încălzire 2011-2012

RADET Bucureşti a încheiat sezonul de încălzire 2011-2012 (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

Potrivit unui comunicat al instituţiei remis MEDIAFAX, măsura întreruperii permanente a furnizării de agent termic pentru încălzire a fost luată în conformitate cu prevederile Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează la art. 117 că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte 10 grade C, între orele 18.00 şi 6.00".

Fac excepţie de la această măsură obiectivele speciale (creşe, grădiniţe, spitale etc.), în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face numai la solicitarea scrisă a conducerii acestora, precizează reprezentanţii RADET.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici