Şoferul unei companii de ridesharing, prins cu 27 de plicuri cu substanţe interzise

  • 27 de plicuri cu substanţe interzise, ascunse în pachete de ţigări, dar şi suma de 2.000 de lei au fost găsite de jandarmi în maşina unui şofer al unei companii de ridesharing.
  • Şoferul le-a atras atenţia jandarmilor deoarece avea un comportament ciudat.
166 afișări
Imaginea articolului Şoferul unei companii de ridesharing, prins cu 27 de plicuri cu substanţe interzise

Potrivit Jandarmeriei, miercuri, în jurul orei 17.00 „jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, aflaţi în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Alba Iulia, au observat într-o parcare un şofer al unei companii de ridesharing al cărui comportament le-a atras atenţia”.

Jandarmii l-au legitimat şi întrucât „comportamentul acestuia ridica suspiciuni, au efectuat un control al maşinii în care au descoperit 27 de plicuri cu substanţă albă-cristalină, ascunse în două pachete de ţigări”.

La controlul corporal jandarmii au mai descoperit asupra şoferului suma de 2.000 de lei şi un telefon.

Persoanei în cauză i s-au întocmit „actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”. Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Alba în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici