SUBIECTE BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă - Proba obligatorie a profilului: MATEMATICĂ sau ISTORIE

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba scrisă obligatorie a profilului. Elevii care au picat examenul de BACALAUREAT 2012 sau în sesiunile precedente susţin, astăzi, proba obligatorie a profilului, la MATEMATICĂ sau la ISTORIE.

6766 afișări
Imaginea articolului SUBIECTE BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă - Proba obligatorie a profilului: MATEMATICĂ sau ISTORIE

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă - Proba obligatorie a profilului: MATEMATICĂ sau ISTORIE (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ

SUBIECTELE LA ISTORIE

Ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării, va avea loc, vineri, 31 august.

În 2 septembrie, până la ora 16.00, vor fi afişate REZULTATELE la BAC 2012 SESIUNEA DE TOAMNĂ şi vor fi depuse contestaţiile (16.00 - 20.00).

REZULTATELE FINALE la examenul de BACALAUREAT 2012 SESIUNEA A DOUA se vor afişa pe 5 septembrie, atât la licee, cât şi pe EDU.RO.

Potrivit Ministerului Educaţiei, numărul total de candidaţi care s-au înscris pentru susţinerea examenului de bacalaureat în sesiunea august-septembrie este de 99.111.

Promovabilitatea la sesiunea din toamnă a bacalaureatului din 2011 a fost de 16,8%.

Anul acesta, la prima sesiune a examenului de bacalaureat, au promovat 44,41% dintre candidaţi.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici