Trafic feroviar blocat în Hunedoara, după ce un copac a căzut pe calea ferată din cauza vântului

Traficul feroviar este întrerupt, miercuri, în zona Merişor, din judeţul Hunedoara, după ce un copac uscat a căzut pe linia ferată din cauza vântului puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat în Hunedoara, după ce un copac a căzut pe calea ferată din cauza vântului

Trafic feroviar blocat în Hunedoara, după ce un copac a căzut pe calea ferată din cauza vântului (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Un copac a căzut, miercuri dimineaţă, pe calea ferată în zona Merişor, la câţiva kilometric de Petroşani, traficul feroviar fiind blocat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Transporturi Feroviare Hunedoara, la ora transmiterii acestei ştiri, niciun tren nu este afectat de întreruperea traficului.

„Din cauza vântului puternic, un copac uscat a căzut pe liniile de cale ferată în staţia Merişor. Cei de la CFR vor interveni pentru a degaja linia. La acest moment nu este niciun tren afectat, dar dacă se întârzie cu degajarea ar putea fi afectat Acceleratul Simeria-Petroşani (trenul 1836 Cluj-Bucureşti-n.r.)”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Lucian Şincovici, de la Poliţia Transporturi Feroviare Hunedoara.

Între Merişor şi Petroşani se circula pe o singură linie de cale ferată ca urmare a accidentului feroviar ce a avut loc la începutul lunii aprilie. Atunci, un marfar a deraiat, iar doi mecanici de locomotivă şi-au pierdut viaţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici