Tren suplimentar, în week-end, pentru Litoral

O pereche de trenuri accelerat a fost introdusă suplimentar, în week-end, pentru preluarea traficului de călători spre şi dinspre Litoral, acestea urmând să circule, din 28 iulie, pe relaţia Bucureşti Nord - Mangalia.

2 afișări
Imaginea articolului Tren suplimentar, în week-end, pentru Litoral

Tren suplimentar, în week-end, pentru Litoral

Astfel, potrivit CFR Călători, trenul accelerat 13985 Bucureşti Nord – Mangalia va circula numai în zilele de sâmbătă, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 00:13, sosire în Constanţa la 05:15, plecare din Constanţa la 05:30 şi sosire în Mangalia la ora 06:50.

Perechea acestuia, trenul accelerat 13986 Mangalia – Bucureşti Nord va circula numai în zilele de duminică/luni, începând din 29/30 iulie, cu plecare din Mangalia la ora 22:45, sosire în Constanţa la ora 00:04, plecare din Constanţa la ora 00:16 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 05:13.

Trenul accelerat va avea în compunere vagoane dotate cu instalaţie de climatizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici