Un şofer beat a fost împuşcat în picior după ce a încercat să fugă de poliţişti

Un şofer prins băut la volan, în oraşul Câmpeni, judeţul Alba, a devenit agresiv cu poliţiştii şi a încercat să fugă. Oamenii legii au tras trei focuri de avertisment, însă bărbatul nu s-a supus somaţiei şi a fost împuşcat în picior.

483 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat a fost împuşcat în picior după ce a încercat să fugă de poliţişti

Un şofer beat care a încercat să fugă de poliţişti a fost împuşcat în picior

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Alba, bărbatul a fost oprit în noaptea de miercuri spre joi, de o patrulă, în oraşul Câmpeni, pe DN 75.

Şoferul nu a respectat semnalul şi şi-a continuat drumul, motiv pentru care poliţiştii l-au urmărit în trafic.

„După aproximativ 200 de metri, şoferul urmărit a oprit autoturismul, iar poliţistul din patrulă l-a legitimat şi, întrucât emana miros de alcool, i-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, moment în care acesta a devenit agresiv şi a încercat să scape, alergând spre locuinţa sa. Poliţistul l-a urmărit, l-a somat şi pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiei, a efectuat trei focuri de avertisment, în plan vertical, după care a tras un foc de armă înspre membrele inferioare ale acestuia”, se arată în comunicatul Poliţiei Alba.

Bărbatul urmărit, în vârstă de 45 de ani, din Câmpeni, a fost rănit la gamba piciorului stâng şi a fost dus la spital, unde medicii au decis că rana nu îi pune viaţa în pericol.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Foto: 123RF

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici