Vezi aici modificările pe care le face CFR la unele trenuri

Unele trenuri îşi modifică orarul, iar alte două se anulează, de la data de 7-8 februarie, schimbările fiind făcute pentru adaptarea ofertei de transport la cerinţele publicului călător, anunţă CFR Călători.

37 afișări
Imaginea articolului Vezi aici modificările pe care le face CFR la unele trenuri

Modificări la unele trenuri pentru adaptarea ofertei de transport la cerinţele publicului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Astfel, trenurile Accelerat 1737 şi 1738 Bucureşti Nord - Câmpina şi retur se anulează începând de luni, iar persoanele care circulau cu Acceleratul 1738 vor putea utiliza trenul Accelerat 1644 care va circula pe distanţa Câmpina - Bucureşti Nord după acelaşi orar ca al trenului 1738, informează CFR Călători.

Trenul Accelerat 1642 Baia Mare - Braşov - Bucureşti Nord va circula cu orar modificat numai pe distanţa Braşov - Bucureşti Nord, cu plecare din Braşov la ora 03.14 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 06.47, din noaptea de duminică spre luni, potrivit sursei citate.

Trenul Accelerat 1644 Sighetu Marmaţiei - Braşov - Bucureşti Nord va circula cu orar modificat numai pe distanţa Braşov - Bucureşti Nord, cu plecare din Braşov la ora 04.11 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 08.02, începând cu noaptea de duminică spre luni.

De asemenea, trenul Accelerat 1742 Satu Mare - Braşov - Bucureşti Nord va circula cu orar modificat numai pe distanţa Braşov - Bucureşti Nord, cu plecare din Braşov la ora 03.45 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 07.06, începând tot din aceeaşi noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici