Andreea Munteanu, locul 8 în finală la sol, la CE de gimnastică de la Montpellier

Gimnasta Andreea Munteanu s-a clasat, duminică, pe locul 8 în finală la sol, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, medalia de aur fiind cucerită de Ksenia Afanaseva (Rusia).

242 afișări
Imaginea articolului Andreea Munteanu, locul 8 în finală la sol, la CE de gimnastică de la Montpellier

Andreea Munteanu (Imagine: Stefan Micsik/Arhiva Mediafax Foto)

Andreea Munteanu a intrat a cincea în finala de la sol şi a fost notată cu 13,866, ocupând astfel locul 8, ultimul. Medalia de aur a revenit sportivei Ksenia Afanaseva (Rusia, 14,733), urmată pe podium de Claudia Fragapane (Marea Britanie, 14,633) şi Giulia Steingruber (Elveţia, 14,466).

La Campionatele Europene individuale, delegaţia României a obţinut următoarele rezultate: medalie de aur – Andreea Munteanu la bârnă, medalie de argint - Marius Berbecar – la paralele, Andrei Muntean – locul 5 la paralele, Andreea Munteanu - locul 8 la sol, Laura Jurcă – locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar – locul 10 la individual-compus.

La finalul competiţiei, preşedintele Uniunii Europene de Gimnastică, Georges Guelzec, va înmâna drapelul forului european următoarei gazde a a Campionatelor Europene, Bucureşti (2017).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici