Avocatul chelnerului agresat a cerut trimiterea în judecată a lui Adrian Mutu

Atacantul Adrian Mutu nu a ajuns la un acord amiabil cu chelnerul Berat Racaj, pe care jucătorul l-a agresat anul trecut, astfel că avocatul acestuia, Luca Spaziani, a anunţat că a cerut trimiterea în judecată a fotbalistului român, informează cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.

46 afișări
Imaginea articolului Avocatul chelnerului agresat a cerut trimiterea în judecată a lui Adrian Mutu

Avocatul chelnerului agresat a cerut trimiterea în judecată a lui Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul La Nazione scrie că, în lipsa unei înţelegeri pe cale amiabilă, următorul pas este procesul. În acest sens, avocatul angajatului discotecii Full Up din Florenţa, Luca Spaziani, a înaintat deja procurului adjunct Filippo Focardi o cerere privind trimiterea în judecată a lui Adrian Mutu.

"Nu pot să intru în detaliile investigaţiei aflate în curs, însă admit că am depus o cerere prin care solicităm procurorului trimiterea în judecată a suspectului. Aşteptăm o decizie în acest sens, pentru a putea constata şi judeca responsabilitatea fotbalistului. Este adevărat că au existat tentative de a rezolva cazul în afara justiţiei, însă acestea s-au soldat cu un eşec", a declarat Luca Spaziani.

Potrivit sursei citate, Berat Recaj a fost spitalizat timp de 25 de zile, după incidentul cu Mutu, astfel că rănile nu pot fi considerate "minore", caz în care autorităţile judiciare ar fi acţionat doar în urma plângerii uneia dintre părţi. "Astfel că va avea loc un proces. Sau se va ajunge în faţa unui judecător de pace: depinde de leziunile suferite, de numărul de zile de recuperare recomandate de medici", scrie sursa citată.

Pe de altă parte, La Nazione informează că ospătarul va fi supus unei operaţii chirurgicale, pe 7 aprilie, din cauza unei deviaţii a piramidei nazale rezultate în urma incidentului.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, pe 23 octombrie 2010. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici