Becali: Nu poţi să conteşti calitatea fotbalistului Mutu, dar nici decizia lui Răzvan Lucescu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că valoarea lui Adrian Mutu nu poate fi contestată, dar afirmă că atacantul trebuie convins să aibă o altă atitudine la echipa naţională.

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu poţi să conteşti calitatea fotbalistului Mutu, dar nici decizia lui Răzvan Lucescu

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu este încă un an cel bun fotbalist al României, dar dacă se comportă aşa, are dreptate Răzvan. Trebuie disciplină. Ideal e să-l convingi pe Mutu să aibă o altă atitudine. Nu poţi să conteşti calitatea fotbalistului Mutu, dar nici decizia lui Răzvan Lucescu. Fără disciplină nu se poate face nimic. Piţurcă tot jucătorii ăştia îi avea, dar a reuşit performanţe cu disciplină", a precizat Gigi Becali.

Finanţatorul stelist l-a ironizat pe fostul selecţioner Anghel Iordănescu după ce acesta afirmase că echipa naţională a României a pierdut cu 5-0 partida cu Serbia din cauză că jucătorii convocaţi din campionatul intern nu au fost plătiţi de patroni. "Iordănescu nu avea caşcheta în cap, de aia a zis că România a pierdut cu 5-0 din cauză că jucătorii n-au fost plătiţi de patroni", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici