Becali: Ovidiu Petre nu va juca în meciul cu Galatasaray

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că mijlocaşul Ovidiu Petre nu va evolua în meciul cu Galatarasay Istanbul, care se va disputa în această seară, de la ora 21.15, în prima manşă a turului trei al Ligii Campionilor.

9 afișări
Imaginea articolului Becali: Ovidiu Petre nu va juca în meciul cu Galatasaray

Becali: Ovidiu Petre nu va juca în meciul cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne lipseşte foarte mult Ovidiu Petre, Argăseală mi-a spus că dacă intră ar putea risca. Vrea să intre, dar nu-l putem lăsa să se accidenteze, să termine cu fotbalul. Nu joacă şi cu asta basta, nu îl las să joace. Oricum n-ar putea juca decât 50-60 de minte, nu e refăcut total. O să joace în retur şi cu asta basta. Părerea mea e că Toja poate intra, e tehnic, pregătit, e foarte curajos, insistă să joace. Mă bucura lucrul asta. N-am dormit prea bine, am avut o noapte agitată, am emoţii. Lăcătuş mi-a zis că e posibil să-l bage pe Toja, dar nu vreau să ştiu primul 11, poate mai spun şi eu ceva, nu vreau să influenţez nimic, vreau să văd doar echipa pe teren, nu vreau să spun nimic. Nu e momentul să mai vorbesc eu acum cu jucătorii, e tensiunea prea mare, ceva în plus ar afecta. Şi Marius e puţin tensionat, aşa l-am simţit. E posibil ca dacă mă duc să vorbesc eu cu ei, îi încarc mai mult, n-are rost. Ce, ei nu ştiu ce înseamnă să câştige, pentru ce joacă? Ce să le spun în plus? Nu ştiu de ce am sentimentul să nu vorbesc cu antrenorul, cu jucătorii. Aşa simt. Dacă luau campionatul şi se calificau direct în grupe, luau 200.000, acum au primă 150.000", a spus Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici